Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem – Kolozsvári Kar – kv.sapientia.ro

sapientia.ro

Főoldal /

Dékáni köszöntő

Kedves Jövendőbeli Hallgatónk! Tisztelt Honlaplátogató!

Szeretettel üdvözöllek a Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem Kolozsvári Karának honlapján.

Erdély önálló magyar tudományegyeteme, amely – Csíkszereda és Marosvásárhely mellett – Kolozsváron is már 2002 óta szolgálja a tudomány érdekeit, törekszik a minőségi,  gyakorlati oktatásra és egy hallgatóbarát egyetemi környezet megteremtésére.

Szeretnénk Erdély minden szegletéből, de uniós tagságunk eredményeként külföldről is érkező hallgatóink számára elérhetővé tenni az igazi, gyakorlati anyanyelvű oktatást. Tudjuk, hogy a színvonalas képzési kínálat mellett a modern pedagógiai módszerek alkalmazása, a diákcentrikusság és az intézményi rugalmasság miatt választják igen sokan egyetemünk Kolozsvári Karát, és azzal is tisztában vagyunk, hogy egyetemhez kapcsolódó gondjaik rendezésében  diákjaink számára fontos a nyitott, elérhető és magyar nyelvű  akadémiai adminisztráció.

Szakmai műhelyeinknek, több ezernyi kiadványt számon tartó könyvtárunknak, rendszeressé váló rendezvényeinknek, valamint fiatal, motivált és jól felkészült oktatóinknak köszönhetően reméljük, hallgatóink a tanulmányok befejeztével sikeresen boldogulnak majd a munkaerőpiacon. Célunk, hogy minden tanulni vágyó hallgatónk számára fejlődési lehetőséget biztosítsunk, s hogy az egyéni életpálya szempontjából oly fontos szakmai, emberi, identitásbeli alapokat sikeresen elhelyezzük.

Kedves jövendőbeli hallgatónk, nézz szét tehát az oldalunkon, kérdezz bátran a feltüntetett kapcsolatok egyikén, és szeretettel várunk a kari nyílt napokon is, hogy te is belekóstolhass a „sapientiás diák” életformába!

Kellemes és hasznos honlapböngészést kívánok!

dr. Tonk Márton,
dékán

dékáni köszöntő

Eseménynaptár

2021. január

KeSzCsSzVa
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031