Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem – Kolozsvári Kar – kv.sapientia.ro

sapientia.ro

Főoldal / Hírek /

Ébredés fotópályázat: lezárult a nevezés, kezdődik a közönségszavazás!

Szakunk hivatalos Facebook-oldalán találhatóak a beérkezett fényképek nyolc albumban. Indulhat a szavazás!

A Sapientia EMTE Kolozsvári Kara fotópályázatot hirdetett meg a Gödöllői Nemzetközi Természetfilm Fesztivál kolozsvári vendégszereplése alkalmából, természetfotó témában, Ébredés címmel.

A témán belül négy kategóriában kaptunk képeket: tájkép; állat; növény; makró, kategóriánként egy alkotótól maximum három képpel lehetett benevezni. Két korcsoportban zajlott a jelentkezés: 18 éves korig, illetve fölötte.

A legjobb képek díjazásra kategóriánként és korcsoportonként történik, a nyertesek egy egynapos fotó-workshop-kiránduláson vesznek részt a Széki nádas természetvédelmi övezetben Gál László természetfotós, zsűrítag vezetésével. A kirándulás időpontja: június első hete (a nyertesekkel való megegyezés alapján).

A kategóriák mellett egy közönség által leginkább szeretett képet is díjazunk: a legtöbb Facebook-lájkot gyűjtő fotót is kiállítjuk, és a többi nyerteshez hasonló díjazásban részesül. 

Temérdek fotó érkezett be természtfotó-pályázatunkra, most rajtatok a sor: egy héten keresztül közönségszavazás következik.

Szakunk hivatalos Facebook-oldalán találhatóak a beérkezett fényképek nyolc albumban (egy-egy korcsoport, négy téma). Mindegyik albumban szavazhatsz egy fotóra egy lájkkal.

Szavazás indul! Hajrá!

Eseménynaptár

2018. április

KeSzCsSzVa
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30