Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem – Kolozsvári Kar – kv.sapientia.ro

sapientia.ro

Főoldal / Hírek /

Hallgatóink a XXXIII. OTDK-n

A Műszaki Tudományi Szekcióban két I. helyezést, a Kémiai és Vegyipari Szekcióban egy III. díjat, az Agrártudományok Szekcióban pedig négy különdíjat nyertek.

A Dunaújvárosi Egyetemen megszervezett Műszaki Tudományi Szekcióban két hallgatónk ért el I. helyezést: az Elektrotechnika, villamos energetika tagozaton Madarász Róbert Rossi, automatika és alkalmazott informatika szakos hallgató (vezetőtanára dr. Kelemen András adjunktus), a Gépgyártástudomány és technológiai berendezések tagozaton pedig Gyéresi Hunor-András, mechatronika szakos hallgató (vezetőtanára dr. Máté Márton docens).

A Kémiai és Vegyipari Szekció munkálataira a Miskolci Egyetemen került sor, ahol a Környezeti kémia és környezettechnológia tagozat III. díjazottja Kántor Izolda, környezettudomány szakos hallgató (témavezető: dr. Zsigmond Andrea adjunktus).

Az Agrártudományok Szekcióra Mosonmagyaróváron került sor, ahol egyetemünk hallgatói négy különdíjat szereztek. Az Állatgenetikai és biotechnológiai tagozaton Salamon Pál, ipari biotechnológiák szakos hallgató (témavezető dr. Orbán Csongor adjunktus), a Környezetbiotechnológiai tagozaton Kedves Alfonz, környezetmérnök szakos hallgató (témavezető: Dr. Ráduly Botond adjunktus), a Környezettechnológiai tagozaton Rápó Eszter, környezettudomány szakos hallgató (témavezető: dr. Tonk Szende adjunktus), valamint a Növényvédelmi tagozaton Tófalvi Barna kertészmérnöki szakos hallgató (témavezetők: dr. Bálint János adjunktus és dr. Balog Adalbert egyetemi tanár) részesült különdíjban.

GRATULÁLUNK A DÍJAZOTTAKNAK ÉS TÉMAVEZETŐIKNEK!

 

Eseménynaptár

2018. május

KeSzCsSzVa
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031