Universitatea Sapientia – Facultatea de Științe și Arte, Cluj-Napoca – kv.sapientia.ro

sapientia.ro

Pagina principală /

Mesajul decanului

Dragi viitor studenţi! Stimaţi vizitatori!

 Bine ați venit pe site-ul Universităţii Sapientia din Cluj  Napoca!

Universitatea independentă maghiară din Transilvania pe  lângă Miercurea Ciuc şi Târgu-­Mureş - tinde să apere interesele ştiinţei, să ofere o educaţie pragmatică de calitate şi să creeze un mediu universitar primitor pentru studenţii săi din anul 2002.

Fiind membru al Uniunii Europene scopul nostru este de a asigura o formă de învățământ superior de încredere în limba maternă atât studenţilor noştri din Transilvania cât şi celor veniţi din străinătate. Facultatea noastră este alegerea mai multor tineri datorită standardului de un nivel înalt, oferta bogată de formare, metodele pedagogice moderne, flexibilitatea instituţională concentarată pe studenţi. Totodată suntem conştienţi că pentru cursanţii nosţri punctul cheie în soluţionarea problemelor legate de universitate constă într-o administraţie academică deschisă, transparentă în limba maternă.

Universitatea Sapientia din Cluj Napoca dispune de o bibliotecă cuprinzând mii de volume tematice, iar ateliere  profesionale și evenimentele organizate se amplifică an după an. Lângă aceste mijloace, contăm și pe munca cadrelor didactice motivate și bine pregătite, în speranța să contribuim la angajarea facilitată al absolvenților noștri în domeniu. Dorim să oferim posibilitatea dezvoltării tuturor, ambițiosi să învețe deoarece baza profesional, personală și de identitate se dovedeșc a fi cele mai importante în alegerea carierei.

Dragi viitor studenți, vă urăm vizionare și căutare plăcută pe site-ul nostru!
Vă invităm la zilele deschise pentru a gusta viața studențească de la Sapientia!

dr. Tonk Márton,
decan

mesajul decanului

Calendar de evenimente

ianuarie 2021

LuMaMiJoViDu
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031