Collegium Iuridicum colegiu de drept

Sapientia.ro Sapientia.ro
Neptun  ISSUU 
Collegium Iuridicum colegiu de drept

Eparhia Reformată din Ardeal și Universitatea Sapientia în colaborare cu Departamentul de Drept a universității au lansat în toamna anului 2018 un colegiu numit Collegium Iuridicum. Acesta oferă cazare, spații comunitare, săli de curs și de cercetare, precum și o bibliotecă pentru studenții la drept care participă la program.

 

Consiliul de Administrație al Eparhia Reformată din Ardeal a hotărât în 22 martie 2018, iar Consiliul Executiv al Universitatea Sapientia a decis în 28 martie 2018 înființarea Colegiului de Drept, care și-a început activitatea în anul universitar următor, în toamna anului 2018. Facultatea de Științe și Arte din Cluj-Napoca a lansat studiile bilingve de drept în septembrie 2010, iar instituția își propune să formeze și să dezvolte studenții facultății prin lansarea Collegium Iuridicum. Colegiul îi ajută pe studenți să se pregătească pentru examene de an, examene de absolvire și examene profesionale; este conceput pentru a sprijini activitățile de cercetare ale studenților și pentru a-i ajuta să-și atingă obiectivele profesionale și academice.

Sapientia.ro

UNIVERSITATEA SAPIENTIA

Sapientia EMTE

Universitatea „Sapientia” este o instituție autonomă a maghiarilor din România, care și-a definit principala menire în a-i asigura acestei comunităţi naţionale o educaţie şi o viaţă ştiinţifică la un nivel profesional recunoscut.

Contact

Facultatea de Științe și Arte, Cluj-Napoca

Adresa: 400193 Cluj-Napoca, Calea Turzii nr. 4, Judeţul Cluj, Romania

Tel.: +40-364-401-458
Fax.: +40-364-410-069

E-mail: office@kv.sapientia.ro

btz webdesign