Középiskolás diákoknak tartottunk előadásokat

Sapientia.ro Sapientia.ro
Neptun  ISSUU 
Középiskolás diákoknak tartottunk előadásokat
Középiskolás diákoknak tartottunk előadásokat
Középiskolás diákoknak tartottunk előadásokat
2016. április 27.

A kolozsvári Apáczai Csere János Líceum középiskolásait láttuk vendégül 2016. április 22-én a Kari Nyílt Napok keretében. Ám az Apáczaisok (Pilbák Enikő és Kovács Zita tanárnők vezetésével) nem magukra érkeztek: velük voltak vendégeik, a belgiumi Menen városának Sin-Aloysiuscollege nevű iskolájából, a diákokat Jesse Meyer és Veronique Glorieux tanárok kísérték. 

A kolozsvári és a meneni együttműködés a következő projekt keretében jött létre: “Migration in the EU, as seen in the media”. Pilbák Enikő tanárnő felkérésének tettünk eleget akkor, amikor a Tordai úti épület megmutatását követően a diákoknak kérdésekkel fűszerezett előadásokat tartottunk, premierként a Média Tanszék és az Európai Tanulmányok Tanszék együttműködésében. Virginás Andrea egyetemi docens (Média Tanszék) Migration in Euro-American Films címmel tartott előadást, amelyben az Interstellar (r. Christopher Nolan, 2014) és a Casablanca (r. Micahel Curtiz, 1943) is terítékre került. Toró Tibor egyetemi adjunktus (Európai Tanulmányok Tanszék) pedig, Migration Crisis címmel, az Európai Unió recens szabályozási kísérleteinek fényében összegezte a szíriai háború által elindított legutolsó, kontinenseken átívelő migrációs hullám mozzanatait, együttműködésben Szenkovics Dezső egyetemi adjunktussal. 

OTDK reklámfilm
Az Országos Tudományos Diákköri Konferencia 2015-ben Kolozsváron szervezi meg a Fizika, Földtudományok, Matematika szekciót (FiFöMa) első alkalommal Magyarország határain kívül.

OTDK először Kolozsváron
Az OTDK történetében elsőként, 2015-ben a Fizika, Földtudományok és Matematika, azaz FiFöMa szekció Magyarország határain kívül kerül megszervezésre Kolozsváron.

Különdíjat nyert az OTDK-n Búzás Annamária
A magyarországi Országos Tudományos Diákköri Konferencia XXX. jubileumi rendezvényének házigazdája a Zsigmond Király Főiskola volt.

Csütörtökön ismét Egyetemi Estét tartunk
Egyetemünk vendége lesz dr. Patyi András egyetemi tanár, közigazgatási jogász, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem rektora, a Nemzeti Választási Bizottság elnöke.

Az Egyetemi Esték következő meghívott előadója Mandics György, író, művelődéstörténész
Politikai manipuláció Mátyás király korában címmel hallgathatunk meg egy előadást szerdán.

Nyári Egyetem 2016
Az Eötvös Loránd Tudományegyetem huszonegyedik alkalommal rendezi meg a határon túli magyar anyanyelvű egyetemi hallgatók számára a Nyári Egyetem 2016 programot.

Ismét Karunk vendége dr. Maróth Miklós
Folytatódik a Karunkon elindított iszlám modul előadássorozat. Meghívott előadónk dr. Maróth Miklós professzor úr, orientalista, magyar klasszika-filológus.

Dr. Jeremiás Éva előadása a Kolozsvári Karon
Az Egyetemi Esték következő meghívott előadója dr. Jeremiás Éva, professor emerita, az ELTE BTK Iranisztikai Tanszékének oktatója.

Tehetséggondozó Fórum Kolozsváron
Cél a Magyarországon működő középiskolai tehetséggondozó versenyek határon túli kiterjesztése a Kárpát-medencei magyar közösségek irányába.

PR-os munkatársát keresi a Rektori Hivatal
A Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem Rektori Hivatala pályázatot hirdet PR felelősi munkakör betöltésére. Jelentkezési határidő: 2016. április 25.

Barabási Albert László a Sapientiáról
A Csíkszeredából elszármazott fizikust, hálózatkutatót a szekelyhon.ro portál villáminterjúban kérdezte az értelmiségi fiatalok visszavonzásáról.

Újra akkreditálták a Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetemet
Az intézményi akkreditációt követően ötévente kerül sor időszakos minőségi felmérésre, az akkreditáció megújítása céljából.

Erasmus+ tájékoztató délutánt tartottunk
Szerdán intézményünk Erasmus koordinátoraitól kérdezhettek hallgatóink, valamint, erasmusos diákjaink meséltek a programban nyert tapasztalataikról.

Búvár tanfolyam bemutató nálunk!
Egyórás bemutatóra kerül sor Kari épületünkben, ahol részletesebben lehet tájékozódni a program lehetőségeiről és a bekapcsolódás feltételeiről.

Erasmus+ Open Doors tájékoztató és beszélgetés
Kíváncsi vagy, hogy milyen lehet az Erasmus+ programban részt venni? Pályáznál, de vannak kérdéseid, amelyekre még nem tudod a választ?

A Bonis Bona Discere - Bibó István emlékrendezvény
Bibó István emlékrendezvénynek ad otthont a Sapientia EMTE Kolozsvári Karának aulája a hétvégén.

Megjelent az új Erasmus+ kiírás
A Sapientia EMTE pályázatot hirdet Erasmus+ tanulmányi mobilitási programban és szakmai gyakorlat mobilitási programban való részvételre a 2016/2017-es tanévben.

Áprilisban ismét megnyitjuk kapuinkat a középiskolások előtt
Negyedik éve, hogy az Iskola másként elnevezésű rendhagyó oktatási hét során nyílt napokat tartunk a Sapientia EMTE Kolozsvári Karán.

Pozsgay Imre távozása
Örökre elmarad Pozsgay Imre rendszerváltó politikus, gondolkodó kolozsvári előadása, amelyre március utolsó napján került volna sor. Sokat tanulhattunk volna még tőle. Nyugodjon békével!

A Magyar Érdemrend lovagkeresztjével tüntették ki Veress Emőd oktatónkat
A kitüntetést Trócsányi László, Magyarország igazságügyi minisztere adta át a Sapientia EMTE egyetemi docensének.

Felvételi felkészítőt tartunk a Filmművészet, fotóművészet, média szakon
Idén április 23-án, szombaton tartja felvételi előkészítőjét a Média tanszék, amelyre várja a leendő diákokat.

Kari TDK áprilisban!
A Kolozsvári Kar TDK-t szervez a Nemzetközi kapcsolatok és európai tanulmányok, a Jog, illetve a Környezettudomány, alapképzésben vagy mesterképzésben részt vevő hallgatói számára.

Kitüntették Varga Attila oktatónkat
Áder János, Magyarország köztársasági elnöke Magyar Érdemrend középkeresztje (polgári tagozata) kitüntetést adományozott Varga Attila egyetemi docens részére.

Bécs-Győr tanulmányi kirándulás
Tanulmányi kirándulást szervezünk jogászhallgatóink számára, ahol lehetőségük adódik a gyakorlati tudásuk és ismereteik bővítésére, új kapcsolatok kialakítására.

Egyetemi Este
Az Egyetemi Esték keretében Dr. Csergő Zsuzsa, a Queen's University Politikatudományi Tanszékének docense tart előadást Demokrácia, populizmus, választások az Egyesült Államokban címmel.

II. (Szovátafürdői) Jogászgyűlés
A tavalyi nagysikerű I. (Torockói) Jogászgyűlés után újra megrendezésre kerül az erdélyi jogászok szakmai találkozója, reményeink szerint ezentúl évente.

Vendégtanári program a Környezettudomány Tanszéken
Dr. Dibó Gábor egyetemi tanár, Széchenyi István díjas professzor tanszékünkön tart előadásokat a következő héten.

Rektorválasztás - referendum 2016
A Szenátus jóváhagyta az Egyetem választási szabályzatát, illetve döntést hozott a rektor megválasztási módját eldöntő referendum megszervezésének időpontjáról.

Sorsolás - egyetemi tájékoztató körút 2016
Kisorsoltuk a 2016-os felvételi tájékoztató körút során meghirdetett versenyünk győzteseit. Gratulálunk nekik! A részleteket a videóban találjátok.

Tisztújítás a kHÖK-nél
Március 1-én a Sapientia EMTE Kolozsvári Hallgatói Önkormányzatának éves tisztújító közgyűlésén új elnököt és elnökséget választottak az érdekvédelmi szervezet élére.

Lezajlott a 2016-os egyetemi felvételi tájékoztató körút
A Sapientia EMTE 2016. február 15-26. között szervezte meg a már hagyományosnak számító Az Egyetem házhoz jön tájékoztató körutat.

Dr. Jeremiás Éva tart előadást a Sapientián!
Az Egyetemi Esték következő meghívott előadója dr. Jeremiás Éva, professor emerita, az ELTE BTK Iranisztikai Tanszékének oktatója.

Szombaton érkezik Kolozsvárra az évente körútra induló Bocskai-zarándoklat
Szombat megkoszorúzzuk Bocskai István mellszobrát, lerójuk tiszteletünket a fejedelem előtt.

Könyvbemutató a Sapientián!
A POLIS Könyvkiadó újdonságai kerülnek bemutatásra február 17-én délután 5 órai kezdettel a Sapientia EMTE Tordai út 4. szám alatti épületének aulájában.

Elérkezett a megbocsájtás hete a könyvtárban
2016 február 15-19. között a Kolozsvári Kar Tonk Sándor Könyvtára megbocsájtási hetet tart. A könyveket büntetés felszámolása nélkül lehet visszaadni.

Gödöllőn járt a Sapis küldöttség
A Sapientia EMTE Kolozsvári, Marosvásárhelyi és Csíkszeredai Karának küldöttsége 2016. február 4-7. közötti időszakban a Szent István Egyetemen tett látogatást.

Az Egyetem házhoz jön 2016-ban is
A Sapientia EMTE 2016. február 15-26. között ismét megszervezi a már hagyománnyá vált egyetemi tájékoztató kampánykörutat Erdély középiskolásai számára.

Mi is ott voltunk az Education!
Egyetemünk idén részt vett a budapesti Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállításon, amely újra egybegyűjtötte a magyarországi és külföldi felsőoktatási intézményeket.

Álláshirdetés a Travelminitnél!
A kolozsvári székhelyű Travelminit szállásfoglaló oldal, főállású szállásfoglalási asszisztenseket keres, flexibilis munkaidővel, az értékesítési csapat bővítéséhez.

Hétfőn kezdődik a beiratkozás a hangtechnikus képzésre
Bővebb információk a Kolozsvári Karon februárban induló hangtechnikus képzésre iratkozók számára. Részletek a hírben.

Irány az Educatio!
Egyetemünk idén részt vesz a január 21-23. között zajló budapesti Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállításon, amely egybegyűjti a magyarországi és külföldi felsőoktatási intézményeket.

Filmpályázat
Az Áldás Népesség Egyesület filmpályázatot hirdet erdélyi magyar, felsőfokú oktatásban résztvevő hallgatók számára a 2013-ban elhunyt Csép Sándorra emlékezvén. Részletek a hírben.

Lapozgatható Felvételi Tájékoztató 2016
A Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem minden évben kiadja Felvételi Tájékoztató füzetét, mellyel a pályávalásztás előtt állókat szeretné segíteni.

Pályázati felhívás tavaszi részképzésre!
Magyarország Emberi Erőforrások Minisztériuma a Balassi Intézettel közösen pályázatot hirdet ösztöndíjas teljes szemeszteres, valamint részképzős tanulmányútra.

Újdonság! Hangtechnikus képzés a Kolozsvári Karon!
Hangtechnikus képzés indul a Sapientia EMTE Kolozsvári Karán 2016. februárjában.A képzésre január végén lehet jelentkezni. Részletek a hírben.

Harmadik kiadásához érkezett az Adventi Könyvvásár
Az IDEA Könyvtér a Sapientia EMTE Kolozsvári Karával partnerségben idén ismét megszervezi az Adventi Könyvvásárt.

Dr. Tonk Márton dékán úr a hatoscsatorna vendége volt
A budapesti hatoscsatorna Hír-Érték műsorának volt vendége december elején a dékán úr, az erdélyi magyar felsőoktatásról beszélgettek.

Légy TE is kampányarc!
A februári kampánykörút során Erdély mintegy 100 középiskolájába látogatunk el, ehhez keresünk vállalkozó szellemű, jókedvű, ambíciós hallgatókat. Ezt nem hagyhatod ki! Jelentkezz!

Felhívás!
Pályázati felhívás a magyarországi és szülőföldi felsőoktatási intézményekben tanulmányokat folytató határon túli magyar hallgatók és vezetőtanáraik (tutoraik) részére.

Dr. Rostoványi Zsolt ismét előadást tart nálunk!
Folytatódik a Sapientia EMTE Kolozsvári Karán folyó Diplomácia és interkulturális tanulmányok mesterképzés keretében elindított iszlám modul előadássorozat.

Újabb izgalmas Egyetemi Este a Sapientia Kolozsvári Karán
Az Egyetemi Esték előadássorozat következő meghívott előadója Serfőző Antal budapesti kutatógeológus.

Újdonságok a könyvtárban
A Kolozsvári Kar Tonk Sándor könyvtárában rendezett kiállítás nyújt betekintést az idén, 2015-ben beszerzett könyvek palettájára. A kis kiállítás megtekinthető a könyvtár galériájában.

Folytatódnak az Egyetemi Esték
Az Egyetemi Esték előadássorozat következő meghívott előadója dr. Buczkó Krisztina, a Magyar Természettudományi Múzeum főmuzeológusa.

Előadás a fás legelők témakörében, meghívott vendégünk: Ted Green!
A Sapientia EMTE Kolozsvári Karán tart előadást november 28-án a fás legelő elmélet egyik megalkotója és terjesztője, Ted Green.

Folytatódik az iszlám modul
Folytatódik a Sapientia EMTE Kolozsvári Karán folyó Diplomácia és interkulturális tanulmányok mesterképzés keretében elindított iszlám modul előadássorozat.

Graduate Barometer 2016 felmérés
Ezúton újra meg szeretnénk hívni hallgatóinkat, hogy csatlakozzanak Európa legnagyobb karrierrel, karriertervezéssel és oktatással kapcsolatos felméréséhez!

Egyetemi Esték élménybeszámolóval fűszerezve
Az Egyetemi Esték előadássorozat meghívott vendége dr. Gallé Róbert, a Szegedi Tudományegyetem adjunktusa

Tájékoztató látogatás és előadás
A Balassi Intézet Márton Áron Szakkollégium pályázati tájékoztatót tart a Sapientia EMTE Kolozsvári Karának Tordai úti épületében 2015. november 19-én, csütörtökön.

Magyar Tudomány Napja Erdélyben
A Magyar Tudomány Napja Erdélyben rendezvénysorozat keretében kerül sor a Magyar Jogfilozófusok Kolozsvári Tanácskozására, 2015. november 6-7. között.

Új hallgatókkal bővült a tutori program
Idén is elindult a tutori program a Nemzetközi kapcsolatok és európai tanulmányok szakon és a Diplomácia és interkulturális tanulmányok mesteri szakon, 13 hallgató jelentkezett.

Újabb Egyetemi Este novemberben
Az Egyetemi Esték előadássorozat következő meghívottja dr. Püski Levente, történész, a Debreceni Egyetem Bölcsészettudományi Karának docense.

Kiadó egy hely a bentlakásban
Egy fiú jelentkezését várjuk egy kétágyas szoba megüresedett helyére azonnali beköltözési lehetőséggel. Érdeklődni a Kar könyvelőségén lehet.

Pályázati felhívás: Erasmus+ hallgatói mobilitási pályázat
A Sapientia EMTE pályázatot hirdet hallgatók számára az Erasmus+ tanulmányi és szakmai gyakorlat mobilitási programban való részvételre.

Könyvbemutató az EME székházban
Az Erdélyi Múzeum Egyesület és a Sapientia EMTE 2015. október 15-én 18 órakor rendezi meg több jogtudományi témájú kötet bemutatóját.

Iszlám modul
A Sapientia EMTE Kolozsvári Karán folyó Diplomácia és interkulturális tanulmányok mesterképzés keretén belül elindítunk egy iszlám modult, amely tömbösített előadásokat foglal magába.

Széteső Európa? – Jelenkori válsághelyzetek kezelése egymással ütköző nemzeti érdekek kereszttüzében
Német nyelvű konferenciát szervez partnerségben a Kolozsvári Kar.

Patterns of Integration of Old and New Minorities in a Europe of Complex Diversity
Társadalomtudományi konferenciát szervez partnerségben a Sapientia EMTE Kolozsvári Kara.

Az Egyetem Napja
2012. tavaszán a Szenátus elhatározta, hogy az első tanévnyitó évfordulóját az Egyetem Napjává nyilvánítja, ezért idén 2015. október 3-án szombaton Csíkszeredában ünnepeljük ezt.

Új tanév, új Egyetemi Esték
Az Egyetemi Esték előadássorozat keretében az új tanévben az első meghívottunk Prof. dr. Szabó Máté, az ELTE, Állam- és Jogtudományi Kar oktatója.

The Real and the Intermedial
XVI. Film- és Médiatudományi Konferencia Erdélyben. Az angol nyelvű konferenciát 2015. október 23-24. között szervezzük a Sapientia EMTE Kolozsvári Karán.

Kosárlabda tornát nyert a Sapientia EMTE Kolozsvári Kara által támogatott Schmac csapat
Második alkalommal szervezték meg a múlt héten a Kolozsvári Magyar Sportnapokat. Gratulálunk a nyertesnek!

Tanévnyitó Ünnepség
2015 szeptember 15-én, kedden tizenötödik tanévét kezdi meg a Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem Kolozsvári Kara. A rendezvény 12:00 órakor kezdődik az Aula Magnában.

FILMHÍD a Kolozsvári Magyar Napokon
Két helyszínen hatodik alkalommal jelentkezik a Kolozsvári Magyar Filmnapok programsorozat. Alább megtekinthető a részletes program.

Új Erasmus+ pályázati felhívások jelentek meg oktatók és munkatársak számára
A Sapientia EMTE új pályázatot hirdet az Erasmus+ Program keretén belül a 2015/2016-os tanévre.

Pályázati felhívás oktatóink és hallgatóink számára
Magyarország Emberi Erőforrások Minisztériuma a Balassi Intézettel közösen hirdet nyílt pályázatot oktatók és hallgatók számára.

Sapientiás oklevelek átvétele Kolozsváron
Azon végzett hallgatók, akik a Sapientia EMTE által szervezett államvizsgákon vettek részt, személyesen átvehetik egyetemi oklevelüket Kolozsváron.

Tusványos, jövünk!
Tudománynépszerűsítő előadásokkal készülünk az idei nyári szabadegyetemre, programjainkra július 24-én, pénteken kerül sor. Türelmetlenül várjuk a találkozást az érdeklődőkkel!

Nyelvvizsgát hirdetünk mesteri képzésre felvételizők számára
A Sapientia EMTE mesterképzéseire való jelentkezés feltétele egy legalább középfokú (B2-es szintű) nyelvvizsga-bizonyítvány.

Egyetemi gyakornokunkat díjazták
Hazaszeretet kategóriában kapott Collegium Talentum Príma díjat Székely Tünde a végzős kollégisták zárórendezvényén a Magyarság Házában, Budapesten.

Óvodások a Környezettudomány Tanszéken
Ma gyerekektől volt hangos épületünk. A Kolozsvári Református Kollégium Katica csoportjának óvodásai látogatták meg Tanszékünket.

5 Kárpát-medencei diákot támogat a PADOC
A Kolozsvári Kar a 2015/2016-os tanévtől lehetőséget biztosít maximum 5 nem erdélyi és nem magyarországi lakhelyű, a Kárpát-medence területén élő magyar hallgató számára.

Mediterrán terepgyakorlat - Görögország
A Környezettudomány Tanszék által évek óta szervezett mediterrán terepgyakorlaton idén más egyetemek diákjai is részt vettek.

XI. Kárpát-medencei Környezettudományi Konferencia Pécsett
A Sapientia EMTE Környezettudomány Tanszékének több oktatója és hallgatója is részt vett előadásokkal a konferencián.

Harmadik éve, hogy Sapis film nyeri a TIFF helyi filmek versenyét
Bán József Kelj fel, és járj! című filmje nyerte a Transilvania Nemzetközi Filmfesztivál helyi filmek versenyét, hirdették ki a szerda esti díjátadón.

Diákjaink munkái a 2015-ös TIFF-en
A versenyre 50 alkotást neveztek be, ebből versenyben maradt hét film, ezek közül hat a Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem hallgatóinak alkotása.

Tanévzáró és ballagási ünnepély 2015
Ünnepélyes keretek között tartjuk a Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem központi tanévzáró ünnepségét Tordai úti épületünk Aula Magna termében.

Könyvbemutató és Kolozsvári Ünnepi Könyvhét
Közösen szervez könyvbemutatót az IDEA Könyvtér és a Sapientia EMTE az 5. Kolozsvári Ünnepi Könyvhét keretében.

Töltsd le ingyen a Microsoft Office-t!
A Microsoft és a Sapientia EMTE ingyenes hozzáférést biztosít a Microsoft Office 365 legújabb verziójához az egyetem összes aktív hallgatója számára.

Tanulmányi úton Budapesten
2015. május 5-9. között a Környezettudomány szak II. éves hallgatói tanulmányi úton vettek részt Budapesten dr. Tonk Szende adjunktus irányításával.

Felvételi kedvezmények a 2015/2016-os tanévre a kolozsvári karon
Azok a diákok, akik kimagasló eredményeket érnek el bizonyos tantárgyversenyeken, felvételi nélkül bejuthatnak az egyetemre.

Mottónk: Több, mint egyetem!
Első alkalommal vett részt versenyző csapat a Sapientia EMTE-ről az V. Nemzetközi Főiskolai és Egyetemi Viselkedéskultúra és Protokoll versenyen

Ingyenes Arcanum Digitális Tudománytár
A Sapientia EMTE mindhárom helyszínén 5 napig, 2015. május 18. és 22. között ingyenesen használható az Arcanum Digitális Tudománytár adatbázisa.

Meglátogattuk Románia második legnagyobb szennyvíztisztító telepét
2015. április 29-én a környezettudomány szakos diákok meglátogatták a Kolozs megyei szamosfalvi szennyvíztisztítót.

Egyetemi Esték most csütörtökön a Sapientia EMTE kolozsvári karán
A következő előadás meghívott vendége Heiling Zsolt a Földgömb Atacama Klímamonitoring Expedíció szervezője.

A Holokauszt eseményeire emlékezünk
Az auschwitzi koncentrációs tábor felszámolásának 70. évfordulóján beszélgetéssel egybekötött előadással, meghívott vendéggel emlékezünk a történtekre.

Egyetemi Esték a Sapientia EMTE kolozsvári karán
Az Egyetemi Esték keretében tartunk kerekasztal-beszélgetést, amelynek átfogó témája az iszlám és az Iszlám Állam.

Pályázati felhívás: ERASMUS+ hallgatói tanulmányi mobilitási program
A Sapientia EMTE pályázatot hirdet az Erasmus+ hallgatói tanulmányi mobilitási programra a 2015/2016-os tanévre.

MédiaTér II.
A Kárpát-medencei szórványmagyarság és a közmédia viszonya címmel szervez konferenciát partnerségben a Sapientia EMTE, az MTVA és a Video Pontes Stúdió.

III. Tavaszi Bál Kolozsváron
A Sapientia EMTE kolozsvári karának Hallgatói Önkormányzata idén, 2015. április 25-én szervezi meg hagyományos kultúrális eseményét, a Tavaszi Bált.

Elérkezett a várva várt megbocsájtás hete a könyvtárban!
Április 20-24. (hétfő-péntek) közötti időszakban a kari könyvtár megbocsájtási hetet tart, a könyveket büntetés nélkül lehet visszaadni.

Sapientia.ro

Sapientia - Erdélyi Magyar Tudományegyetem

Sapientia EMTE

A Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem a romániai magyarság önálló egyeteme Európában, melynek célja nemzeti közösségünk oktatásának és tudományos életének elismert szakmai színvonalon való művelése.

Kapcsolat

Kolozsvári Kar

Cím: 400193 Kolozsvár, Tordai út (Calea Turzii) 4. sz., Kolozs megye, Románia

Tel.: +40-364-401-458
Fax.: +40-364-410-069

E-mail: office@kv.sapientia.ro

btz webdesign